Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем след теглене без кука

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщение
    А някой има ли представа за някое проверено място, където правят такива манипулации..????? За София де.....
    Виж тук
    http://www.plastmasoviizdelia.com/po...ane-plastmasa/
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Аз тези ги гледах, ама са в Габрово.....
      Alfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark

Comment

Аз имам поялник за пластмаса, лепил съм брони, тръби и всякакви пластмасарии, но точно това не те съветвам да го лепиш. Системата е под налягане и с висока температура, дори да се напласти още материал няма гаранция колко ще изкара. Ако все пак гониш икономия ми прати ЛС.
        GTV

Comment

ЕТ"Веско" - Боила, Горубляне. Имат специални лепила за това и евентуално могат да ти дадат съвет дали си струва или не
          http://vesko.net/index.php?option=co...id=5&Itemid=83
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          0879369082

Comment

Абе, тук съм намерил някои, утре ще им се обаждам за информация, да ми кажат дали ще стане и колко ще струва. Ако е скъпо и няма гаранция, че ще издържи, изобщо няма да се занимавам.....
            http://infojoker.bg/cgi-bin/index.pl...estzone=area_0

---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:22 ----------

ЕТ"Веско" - Боила, Горубляне. Имат специални лепила за това и евентуално могат да ти дадат съвет дали си струва или не
            http://vesko.net/index.php?option=co...id=5&Itemid=83
            Благодаря ти приятелю..... Утре ще ги прозвъня всичките и ще взема решение...

А някой знае ли дали мога да намеря радиатор за по-малко от 130лв., щото на всичките места, на които съм проверил се върти около тази цена..?????

Comment

А някой знае ли дали мога да намеря радиатор за по-малко от 130лв., щото на всичките места, на които съм проверил се върти около тази цена..?????
              Ми аз за моята го взех по спомен за към 150 лв... Верно, не е оригинален, ама вече 2 години нямам проблеми.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Имаш ЛС
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

Имаш ЛС

Аз се чудя дали не мога да го залепя с нещо на място, за да мога да му сипа вода и да прекарам колата до гаража, където да сменя евентуално с нов радиатор..... става въпрос да издържи макс 10 км...???????????????

Comment

Аз се чудя дали не мога да го залепя с нещо на място, за да мога да му сипа вода и да прекарам колата до гаража, където да сменя евентуално с нов радиатор..... става въпрос да издържи макс 10 км...???????????????
                    Заслужава ли си да рискуваш
                    EXX- Alfa Romeo 147 1.6ТС 120к.с-2001г. - Gray /147-105к.с-2009г. - Black/ 147-105к.с-2008г.-Brown
                    147-105к.с-2008г. - Brown/147-105к.с-2009г. - Red
                    NEW-Cruze 1.8 16v 144к.с-2014г./BMW 120d 177к.с

Comment

Ми то за 10км има вариант и да не отвори термостата или поне с 1 спиране и ако можеш да изолираш радиатора от веригата не виждам защо да не стане,освен ако не бъркам глобално за малкия и големия кръг на течността...
                      Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

По-добре да видиш за някоя платформа, сервизите имат, няма да е кой знае каква пара за 10 км а ще си спестиш много притеснения.
                        Не видях колко е голям отвора, ако не е много голям- един отвор с дрелката, навиваш вътре някакъв болт и все ще изкара 10 км
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
                          Аз имам поялник за пластмаса, лепил съм брони, тръби и всякакви пластмасарии, но точно това не те съветвам да го лепиш. Системата е под налягане и с висока температура, дори да се напласти още материал няма гаранция колко ще изкара. Ако все пак гониш икономия ми прати ЛС.
                          и колко е налягането. я виж на капачката на разширителния съд колко пише, 0,7 бара ли беше а температурата е под 90 градуса
                          Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
                          Ми то за 10км има вариант и да не отвори термостата или поне с 1 спиране и ако можеш да изолираш радиатора от веригата не виждам защо да не стане,освен ако не бъркам глобално за малкия и големия кръг на течността...
                          бъркаш глобално ша изтече като стой та гледай
                          точка

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
                            Когато сменяш антифриза,къде разкачаш и в какво положение е тогава термостата?
                            С тази дупка ще изтече като издънена кофа.
                            Двата кръга са разделени само по единия контур.По другия са си постоянно свързани.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Има един стар лаф - " Като вземеш дървото поне си го дръж, та да не останеш и без него " От 900 метра да си дръпнеш колата, виж финалния резултат. Станалото станало, но трябва ли да става още ?
                              145 2.0 QV

Comment

колега не се занимавай с лепене.От такава простотия прегрях преди време кочината и .............нататък не ми се говори,че ще се ядосам.
                                Вземи си ако трябва втора ръка радиатор по добре е.
                                Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                                156 1,8ТS-99 ......
                                EX
                                159 1,9 JTD-08

Comment

Working...
                                X